Reviews / recensies

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
U kunt een review schrijven over mij als pedicure en over de voetzorg die ik aan u heb verleend op Google bij Medische voetzorg Stede Broec via deze link:
https://g.co/kgs/wHvya4
en/of via de link van ProVoet
https://www.provoet.nl/professionals/medische-voetzorg-stede-broec
en/of via de link van pedicure.nl
https://www.pedicure.nl/lutjebroek/medische-voetzorg-stede-broec

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wilt u een recensie plaatsen op deze website over Medische voetzorg Heerhugowaard, stuur een bericht naar: info@medischevoetzorgheerhugowaard.nl

Dit kan anoniem, geef dit a.u.b. aan in uw bericht.

Geplaatst door Silvia van den Heuvel op 24 juni 2011
Mijn ervaring met Pedicurepraktijk Zuidwijk is erg positief!
De pedicure is rustig en ervaren, zij werkt hygiënisch en professioneel. De praktijkruimte is schoon en uitnodigend.
Ik vind deze praktijk echt een aanwinst voor Zuidwijk en beveel haar van harte aan!

Geplaatst door Christa op 14 juli 2011
Ik heb bij Pedicurepraktijk Zuidwijk een french pedicure laten doen.
De pedicure gaat zorgvuldig te werk en legt uit wat ze aan het doen is.
Het resultaat is super, ik loop nu met mooi verzorgde nagels in mijn slippers.

Geplaatst door R. Essen op 14 september 2011
Ik heb onlangs een heel fijne voetbehandeling bij Pedicurepraktijk Zuidwijk gehad.
Tot nu toe ben ik bij geen enkele pedicure zo tevreden geweest, dit mede door de vakkundige, ontspannen behandeling. De met moderne apparatuur ingerichte praktijk doet heel professioneel aan. Dus ik zou zeggen: ‘aarzel niet met het maken van een afspraak”

Geplaatst door Linda Blokdijk op 2 december 2011
In de praktijk van Corine heb ik een zeer prettige en deskundige behandeling gekregen en heeft ze mijn likdoorn pijnloos kunnen verwijderen. Een hele vriendelijke dame die veel kennis van zaken heeft. Nette, schone praktijkruimte pijnloze behandeling. Professioneel en deskundig. Zeer vriendelijk.

Geplaatst door Vlinder op 3 december 2011
Een professionele pedicure die duidelijk advies geeft. Ik ben erg blij dat ik een pedicure in de buurt heb gevonden waar mijn voeten en nagels prima worden verzorgd.

Geplaatst door H Bos op 11 december 2011
Ik ging mijn vrouw ophalen bij pedicurepraktijk Zuidwijk en vroeg aan de pedicure of ze even naar mijn schimmelnagel wilde kijken. Ze nam er de tijd voor en gaf goed advies. Ze bekeek ook de rest van mijn voeten en zodoende werd een opkomende ontstoken nagel meteen behandeld. Kortom ik ben zeer tevreden over deze vakkundige pedicure.

Anoniem geplaatst op 23 december 2011
Een prettige behandeling gehad. Ik had last van veel eelt, vakkundig weggehaald en een heerlijke massage gehad. prettige sfeer, schone ruimte, professionele pedicure.

Geplaatst door Estrella op 14 februari 2012
Vakkundige behandeling, loop dankzij Pedicurepraktijk Zuidwijk altijd met verzorgde en gezonde voeten! De stap zetten om Corine, pedicure van praktijk Zuidwijk te bezoeken was een goede. Wat een professionele pedicure met veel medische kennis. Niet alleen verzorgt Corine mijn voeten op regelmatige basis ze voorziet me ook van advies. Ik raad een behandeling bij pedicure praktijk Zuidwijk dan ook van harte aan! Medisch goed onderlegd Vakinhoudelijk kennis is enorm Proffesioneel en een prachtige praktijkruimte Prettige persoonlijkheid en kordaat. Hygiënische praktijk en behandeling. Ik ben zeer tevreden.

Geplaatst door Christa op 10 mei 2012
Ik kom regelmatig bij Corine in de praktijk voor een voetbehandeling vanwege mijn diabetes. Ik ben zeer tevreden over haar manier van werken, de ruimte is schoon en ze werkt hygiënisch. Ook haar kennis over Diabetes Mellitus en alle regels daaromheen zijn optimaal. Ze geeft duidelijk advies en heeft een prettige manier van omgang. De behandeling is altijd een fijne ontspanning voor mij. Mooie lichte ruimte waarin een prettige behandeling zorgvuldig wordt uitgevoerd. De pedicure heeft veel medische kennis en is professioneel. De volgende afspraak staat alweer in mijn agenda.

Geplaatst door P.K. op 16 juni 2012
De huisarts stuurde mij naar deze pedicure. Wat een goede behandeling. Ik had veel last van likdoorns onder mijn voeten, waardoor ik veel pijn had met lopen. Je hebt ze vakkundig en snel verwijdert. Je nam ruimschoots de tijd voor mij en dat is prettig. Tijdens de behandeling kreeg ik bruikbare tips. Ik ben blij deze pedicure gevonden te hebben. Bedankt Corine! De praktijk is schoon en netjes. De pedicure is professioneel en heeft zeer veel kennis.

Anoniem geplaatst op 17 september 2012
Ik kon vrij snel bij deze pedicure terecht. Ik had erg veel pijn aan mijn grote teen. Pijnvrij en met goede informatie ging ik de deur uit. Een bezoek aan deze pedicure is dus zeker aan te raden. De pedicure is deskundig, vriendelijk en werkt in een schone ruimte.

geplaatst via detelefoongids.nl op 28 januari 2013
Fijne behandeling gehad, in een goede sfeer. De pedicure heeft veel kennis en geeft uitleg over wat ze doet, heel prettig. Een echte aanrader om je voeten eens lekker te laten verwennen.

Anoniem geplaatst op 7 maart 2013
Fijn dat ik even tussen door kon langs komen voor het verwijderen van een likdoorn. Pijnloos verwijdert. Prettige pedicure.

Geplaatst door B. op 10 maart 2013
Ik ben een jaar geleden bij deze pedicure gekomen. De pedicure weet veel van voeten. Probleem met pijnlijke likdoorn kwam steeds terug. Pedicure stuurde mij door naar een podotherapeut. Zeer tevreden over het resultaat. Likdoorn en pijn verdwenen, maar ik blijf komen voor de verdere voetverzorging. Ik kan deze pedicure echt aanraden. Deskundig en vriendelijk.

Anoniem geplaatst op 19 juli 2013
Prettige behandeling gehad, hoewel mijn voeten geen regelmatige zorg van een pedicure nodig hebben, kom ik graag terug. Ik ervaar de behandeling  als een ontspanning. Bedankt.

Geplaatst door Rob op 28 maart 2014
Ik kon snel bij deze pedicure terecht. Gelukkig want ik had veel last van een likdoorn onder mijn voet. De behandeling was pijnloos. Bedankt Corine!

Geplaatst via Google door Richard van den berg 2014
***** Goede pedicure, klant vriendelijk
Ik ben altijd weer dik tevreden als ik een pedicure behandeling heb gehad

Geplaatst via Google door Pieter de la Rie 02-2021
***** Prima ervaring met deze deskundige vrouw. Mijn pijn bij het lopen is helemaal weg en mijn voeten zien er een stuk beter uit. EEN AANRADER !!!

Geplaatst via Google door Akkie Zand 2018
***** Vakkundige pedicure en deskundig advies

Geplaatst via Google door Eva Cats 2018
*****

Geplaatst via Google door Martine Hofland 2018
*****

Wilt u een recensie plaatsen op deze website over Medische voetzorg Stede Broec, stuur een bericht naar: info@medischevoetzorgstedebroec.nl

Dit kan anoniem, geef dit a.u.b. aan in uw bericht.

Geplaatst via Pedicure.nl door Marielle, 11-10-2021, 17:03 uur
Corine heeft jaren mijn voeten verzorgd in Heerhugowaard en ik ben daar heel tevreden over. Het is echt heel jammer dat Lutjebroek te ver weg is voor mij

Geplaatst via Pedicure.nl door Mariska van der Weerd, 11-10-2021, 13:02 uur
De eerste keer kwam ik met een noodsituatie. Mijn nagels lieten los door chemo kuren. Ik was naar verwezen omdat ze ook oncologisch pedicure is. Wat een verademing, deze dame. Een losse nagel hè, en ik heb niets vd behandeling gevoeld. Zo professioneel, zo betrokken. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Ik heb gevoelige voeten en elders was een behandeling altijd pijnlijk, zo niet bij Corine. Echt een vakvrouw, die op een rustige vakkundige manier haar werk doet. Ik wil nooit meer anders. Ook fijn dat haar praktijkruimte gelijkvloers is.

Geplaatst via Pedicure.nl door Ko Blok, 04-10-2021, 18:55 uur
Kan weer lopen zonder pijn. Corine heeft beugels geplaatst op mijn ingegroeide nagels. Vakvrouw.

Geplaatst via Pedicure.nl door Marja Buitenwerf, 04-10-2021, 18:36 uur
Hele fijne en goede pedicure. Zij heeft mij nu een paar keer naar volle tevredenheid behandeld. Om de 6 weken maakt ze mijn voeten weer netjes. Haalt overtollig eelt en 2 likdoorns weg Als ik klaar ben dan zeg ik altijd…ik loop weer op wolkjes! Deze pedicure kan ik iedereen aanraden.

Geplaatst via Google door H.A. Jellema (een week geleden)
Positief: Hygiëne en netheid, Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid
Mijn ervaring met Medische Voetzorg van Corine Luijendijk is zeer positief. Corine is een zeer deskundige en nauwlettende pedicure. Ze neemt de tijd en werkt professioneel en hygiënisch. Elke keer weer een weldaad voor je voeten.

Geplaatst via Google door Adella van der Linden (een week geleden)
Positief: Professionaliteit
Eindelijk van mijn kalknagels af, na jarenlang allerlei middeltjes geprobeerd te hebben.

Geplaatst via Google door Kees Bakker (een maand geleden)
*****

Geplaatst via ProVoet.nl 4 oktober 2021
Fijne pedicure met veel kennis van zaken. Luistert goed naar het probleem en lost het niet alleen op maar pakt ook de oorzaak aan.
Cijfer: 9

Geplaatst via ProVoet.nl door Alexander op 5 oktober 2021
Zo fijn door deze pedicure geholpen. Ik heb psoriasis, en vond het lastig om naar een pedicure te gaan. Ik schaamde me er een beetje voor. Mw. Luijendijk heeft me op mijn gemak gesteld en mijn voeten waren na de behandeling als nieuw. Ik maak nu elke 6 weken een afspraak. Cijfer 10

Geplaatst via ProVoet.nl door Carla Kliffen op 13 oktober 2021
Nette praktijkruimte, deskundige en hygiënische pedicure met persoonlijke aandacht
Cijfer 9

Geplaatst via ProVoet.nl door Mariska van der Weerd op 11 oktober 2021
De eerste keer kwam ik met een noodsituatie. Mijn nagels lieten los door chemo kuren. Ik was naar verwezen omdat ze ook oncologisch pedicure is. Wat een verademing, deze dame. Een losse nagel hè, en ik heb niets vd behandeling gevoeld. Zo professioneel, zo betrokken. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Ik heb gevoelige voeten en elders was een behandeling altijd pijnlijk, zo niet bij Corine. Echt een vakvrouw, die op een rustige vakkundige manier haar werk doet. Ik wil nooit meer anders. Ook fijn dat haar praktijkruimte gelijkvloers is.
Cijfer 10

Geplaatst via ProVoet.nl door Rietje Hoekstra op 18 oktober 2021
Heb Corinne als een geweldige collega leren kennen .Ze behandelde cliënten met een beperking, ze werd zeer gewaardeerd. En werkte met precisie, hygiënisch en zeer professioneel. Tot ik zelf klachten kreeg en bij haar onder behandeling kwam ,haar werk daar gaat ze helemaal in op. Ze staat voor haar werk om mensen te helpen die pijn of andere klachten hebben.Een geweldige Pedicure zeker aan te bevelen
Cijfer 10

Geplaatst via pedicure.nl door Hans 5 maart 2022 *****
Ik heb al zo’n 20 jaar probleemvoeten en loop al net zo lang bij pedicures. Pijnloos wandelen of een schoen aantrekken zonder pijn staan hoog op mijn prioriteitenlijst. In de afgelopen jaren heb ik verschillende pedicures bezocht maar niet de kwaliteit gevonden die ik zocht. Soms merkte ik zelfs wat opluchting bij de pedicure waar ik afscheid van nam (mijn voeten zijn echt een fikse klus) waarna mijn zoektocht opnieuw begon. Totdat ik een aantal jaren geleden van mijn huisarts de tip kreeg om eens een afspraak te maken bij Corine in haar praktijk te Heerhugowaard. Dit was een gouden tip. Al vele jaren zijn mijn voeten nu in de vakkundige handen van Corine. Deskundigheid, hygiëne, aandacht, professionaliteit voeren de boventoon. De verhuizing naar Lutjebroek maakt voor mij geen verschil. Mijn voeten verdienen de beste zorg dus ik verhuis gewoon mee! En wat een prachtige gastvrije praktijkruimte.

Geplaatst via ProVoet.nl door Hans 5 maart 2022
In mijn 20 jaar ervaring van pedicurebezoek is deze praktijk by far het beste wat mijn voeten is overkomen. Aandacht voor voeten door een medisch pedicure die deskundigheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Ik raad het u van harte aan om het eens te proberen, u zult versteld staan van de uitstekende zorg!
Cijfer 10