Het is Herfst

banner-herfst-177x104-zonder-tweening

De herfst komt er aan. Zomerslippers gaan weer in de kast, blote voeten verdwijnen in dichte schoenen. Maar dat betekent niet dat u uw voeten geen aandacht meer hoeft te geven. Integendeel! Juist na de zomer is een voetbehandeling een uitstekend idee. Doe ze een plezier en maak snel een afspraak voor voeten die ook in de herfst erop uit willen!

Medische voetzorg Heerhugowaard zorgt dat uw voeten klaar zijn voor de herfst door waar nodig eelt, likdoorns, kloven, ingroeiende nagels en schimmelnagels te behandelen. Natuurlijk hoort ook het knippen, schoonmaken en polijsten van nagels bij de behandeling.
Vol energie de herfst in? Doe uw voeten een plezier en maak snel een afspraak: info@medischevoetorgheerhugowaard.nl

Herfsttips voor uw voeten:
– Vermoeide, koude en slecht doorbloede voeten? Een voetpakking reinigt de huid, verwijdert dode huidcellen en geeft uw voeten weer nieuwe energie. Denk ook eens aan een ontspannende voetmassage. Heerlijk voor de herfst! Vraag naar de mogelijkheden bij uw pedicure.

– Om blessures te voorkomen is het van belang dat uw voeten in goede conditie zijn en dat u de juiste (sport)schoenen draagt. De pedicure verzorgt uw voeten en kan u adviseren over uw schoenkeuze.